Majkan, Flesh i Wooden Ambulance objavili su nove singlove

Apatinski pank rok bend Majkan, nedugo nakon singla “Kao Pre“, objavili su novi, četvrti po redu singl za pesmu “Laku Noć“. Spot sadrži kadrove sa bendovih nastupa u Apatinu, Novom Sadu i Staparu. I ova pesma kao i predhodne je snimljena pod producentskom palicom Nemanje Kalinića. Majkan vredno rade na novim pesmama, tako da je uskoro u planu izdavanje još jednog singla.


Video spot Banners Will Fall novi je singl zagrebačkog heavy metal trojca Flesh. Istorijat benda posljednjih 15 godina opisana je u ovom video spotu: od srednjoškolskog benda do nastupa na velikim festivalima i etabliranja na hrvatskoj i evropskoj metal sceni. Njime najavljuju novi studijski album kojeg očekujemo do kraja godine!


Subotički bend Wooden Ambulance objavio je novi video za pesmu Redville sa istoimenog albuma iz 2019. godine, koji su objavili u saradnji sa Pop depresijom i Kišobranom. Spot je pravila subotička ekipa, a u njemu se pojavljuju članovi benda.

“Spot je snimljen dosta pre ove situacije sa koronom, ali je atmosferom pogodio karantinski i izolovani osećaj, svaki član za sebe, u različitom vremenu i prostoru, rekla bih u različitom univerzumu”, prokomentarisala je Zlata Vojnić Kortmiš koja je zaslužna za montažu i dinamiku spota, dok kameru potpisuje Boris Kopilović.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *