Novi singlovi: Gazorpazorp, Ivana Kindl & The Paints

Izdvojili smo još par zanimljivih spotova koja su nas privukla u ovim promenljivim vremenskim danima i ludom covid-19 vremenu.

Mladi beogradski bend Gazorpazorp verovatno su jedan  boljih novih imena na srpskoj i regionalnoj sceni. Noise teče njihovim venama već u mladim godinama, a kako izgleda idu prema smeru koji je odredio i Repetitor. Pesmom “El Matador” najavljuju album, a ako je suditi prema ovoj pesmi onda nas očekuje prava eksplozija noise zvuka i brutalnih gitara. Vokalno i nisu nešto jaki, ali kod ovakve vrste muzike to je najmanje važan faktor. U svakom slučaju, šutke neće nedostajati na njihovim budućim koncertima.

Ko voli retro disco funky neka pogleda novi spot od Ivane Kindl – “Divovi Ljubavi“. Hrvatska muzičarka novom disco-funk pesmom sve zaljubljene poziva na ples čije će srce pod nebom letnje noći probuditi “divove ljubavi”! Novi singl dolazi pratnji animiranog spota koji je uradio Porinom nagrađeni umetnik Dalibor Barić!

Nakon singla “Not My Circus (Not My Monkeys)” sa kojim su se po prvi puta u Aprilu 2019. predstavili široj publici, te singlova “Love Is Gonna Come” i “Elegy”, bend The Paints sada objavljuje novi singl – “Sweet Little Mountain” sa kojim zaokružuju svoj prvi EPLove Is Gonna Come” koji će prvotno biti objavljen na YouTube-u, Bandcampu i Soundcloudu, a naknadno na svim streaming platformama.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *