Melissa si(ng)lovito poručuje da “No escape”

Iz pune duše hevi sjaja i hrabrog srca topličkog izleće još jedna snažna oda puna gotovo pa fatalne melodične grmljavine – video singlom “No escapeMelissa najavljuje album prvenac. Pesma i video-spot su snimljeni u čuvenom smederevskom “teškometalnom” studiju „Paradox“ početkom novembra 2019. godine. Snimatelj i producent bio je Srđan Branković (Alogia), baš kao i majstor za snimanje i  realizaciju spota.

No escape“ govori o učmalosti, bezidejnosti, propaloj budućnosti i o velikom broju ljudi, danas, koji su imali velike snove, ali, kako zbog njih, tako i zbog vremena u kojem žive i sredini u kojoj su, nisu mogli dalje. Ali, ako pobediš sebe i mnoge druge stvari koje te okružuju, što je i najteže, bori se da to prebrodiš. Ova pesma je, u stvari, podstrek i lični dokaz da moraš ići dalje, biti uporan i nadati se da sreća prati hrabre, kako bi (koliko-toliko) bio srećan i ispunjen u životu, poručuju članovi benda.

Sjajna prokupačka hevi-metal postava Melissa svoje početke delovanja vezuje za sredinu ’80-tih godina, u vreme najveće ekspanzije pomenutog rokenrol podžanra. Igrom sudbine za dugosvirajući diskografski prvenac ostali su uskraćeni (kao i njihovi brojni poštovaoci) sve do naših dana, kada zadovoljno obelodanjuju da im uskoro izlazi album “My Empire Has No Limits” za najstarijeg srpskog nezavisnog izdavača Take It Or Leave It Records. Autor fotografija, koje će se naći i na omotu izdanja, je stari prijatelj i sugrađanin grupe Miloš Miladinović.

Facebook: https://www.facebook.com/groups/melissapk/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *