Prijedorski rok bend Eho Radar je objavio spot za peti singl „Još jedan dan“

Prijedorski rok bend Eho Radar je objavio spot za peti singl „Još jedan dan“. Pjesma je snimana u Cirith Ungol studiju u Aleksandrovcu pod producentskom palicom Dražena Kecmana. Za režiju spota je bio zadužen Miloš Damjanović, a spot je sniman u Beogradu.

Pjesma govori o otuđivanju čovjeka od svijeta i njegovoj želji da pronađe mir i spokoj. Život je postao jedno virtuelno jednoličje koje dovodi do gubitka duha koji je osnova našeg bića. Svaki čovjek se bori sa svakodnevnicom i stvarima koje suštinski nisu važne i na kraju gubi svoj identitet. Nadamo se da će čovjek uspjeti da se odupre savremenim načinima porobljavanja i da će pronaći iskru života“, poručuje Marko Divjak, pevač i gitarista benda.

Bend je u martu imao zakazane termine u studiju, ali je sve odgođeno zbog dobro poznatih razloga.

Korona je nagativno uticala na naše planove. Nemoguće je održavati probe koje su izvor kreativnog rada i koje nam mnogo nedostaju, ali se nadamo da će se sve ubrzo vratiti u normalu. Isto tako nadamo se da će se festivali održati ovog ljeta i da ćemo moći publici pružiti veliki talas pozitivne energije koja nam je prijeko potrebna nakon ove izolacije

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *