Veliki koncert Larske i Reflection u Dom omladine Kragujevac

LARSKA vas poziva na promociju svoga albuma „Can’t Steal it“ uz veliku podršku HC benda Reflection. Svirka je zakazana za 06.03.2020. godine u Dom omladine Kragujevac sa početkom u 21:30

💥Ulaznice u pretprodaji – 300 rsd / na dan koncerta 500 rsd !💥Prodajna mesta: ⚡️Dom omladine Kragujevac – Branka Radičevića 1.⚡️Caffe Hide Park – Sestre Janjić BB⚡️Caffe Oblomov – Branka Radičevića 14.

LARSKA (Kragujevac), ovaj mladi, ali pak, prekaljeni, kragujevački trio kombinuje različite uticaje (stoner/ grunge/ psych/ desert rock), i to u postavci, bubnjevi i dve bas gitare. Njihov masivni zid zvuka i kisela upotreba efekata u osnovi podsećaju na dobro poznate sastave iz 70ih i 90ih, no Larska uspeva da doda lični pečat i dobro prodžara bubne opne.  Larska svojim debi albumom „Can’t Steal it“ 2019. pokazuje da ima zreo i izgrađen stil, a pohvale stižu sa svih strana, čemu svedoče brojne strane i domaće recenzije.

Nakon nedavnog nastupa u Beogradu se bendom “Stoned Jesus” i nastupa na “Hali Gali” showcase-u,i nizom koncerata – Niš, Gornji Milanovac, Novi Sad, Požarevac, Zaječar, bend je za kragujevačku publiku spremio setlistu koja bi zaokružila nedavno objavljeni album, koji će biti dostupan i u fizičkom izdanju – CD izdanje i izdanje na kaseti. ( https://larska.bandcamp.com/merch  ) a na listi će se naći sigurno i nekoliko novih pesama sa nadolazećeg drugog albuma koji je uveliko na pomolu.

Reflection je emotional melodic hardcore punk bend iz Gornjeg Milanovca osnovan 2017. godine. Nedavno su objavili debi album “Different Paths“, Pored fizičkog izdanja prvenca (za sada na CD-u)  , na merch-u vas očekuju naše majice i printovi. Tu će biti i InYourHands distro kutija sa knjigama, fanzinima, art printovima,stikerima…(koja za cilj ima kako sirenje hc/punk kulture kod nas tako i kao podrska i pomoc raznim bendovima i umetnicima.)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *