Almost acoustic u Domu b-612

Almost Acoustic event predstavlja 3 skoro akustična nastupa u jednoj svirci koja će se održati u domu b-612 u Novom Sadu,a u pitanju su Vlado Remes “Voado”, Bitrut i lokalni dvojac see it my way.

Vlado Remes Voado je kantautor iz Zagreba ili akustični indie rock popyschedelic one man band Novo ime na kantautorskoj muzičkoj sceni i malo manje novo kada je reč o drugim žanrovima i izričajima. S bendom From Another Mother a tako i solo je održao preko 100 nastupa u više od 20 Evropskih država. Jedna malena gitara i jedan maleni čovek prave jedan ogroman auditivno vizuelni doživljaj. Uz pomoć loopera i još par pedalica stvaraju se repetitivne kompozicije s minimalističkim pristupom. Jednostavan groove “preliven melodičnim harmonijama koje isijavaju tonu emocija i energije”, dok dinamika neprestano pleše naokolo. Bajkoviti instrumentali s jednostavnim vokalom. Većina pesama je s tekstovima na engleskom jeziku dok se na listi nalazi i par instrumentala.

VOΛDO je Big sounding minimalism!

YouTube :
https://youtu.be/Gd47dQNvoI4
Facebook :
https://www.facebook.com/Vlado-Remes-Voado-105668444291724/
Instagram :
https://www.instagram.com/voadomusic/

see it my way, mladi akustični duo iz Novog Sada sa korenima hardcore punk & emo bendova; trenutno iza sebe imaju EP pod nazivom “111″ uz još par singlova između redova kao i nastupe na festivalima poput To Be Punk & Exita. Njihovo novo izdanje je trenutno u procesu snimanja i možemo da ga očekujemo u prvoj polovini 2020.

Facebook:
https://www.facebook.com/seeitmywayns
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCta3Qx2e8zuJD0r0m9F4ung
Bandcamp:
https://seeitmyway.bandcamp.com/
Instagram:
https://www.instagram.com/seeitmywayns/

БитРут je vojvođansko hercegovački elektro/etno dab sastav od pola čoveka. Spušta se sa obronaka Fruške Gore da donese razigravajuće 432 frekvencije u vaša tela!

Soundcloud :
https://soundcloud.com/user-90655584/tracks

Dođite u dom b-612 u petak 28.02.  da se rasplešemo i isplačemo ko ljudi !
Karta za ovu svirku iznosiće simboličnih 200 dinara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *