Riječki bend FANAA objavio novi EP pod naziva “Fanaatom Lattè”

Nakon prošlogodišnjeg debitantskog albuma FONOMATIK, koji je odjeknuo na brojnim festivalima i bendu doneo brojne nominacije i pozitivne reakcije publike, FANAA izdaje novi EP naziva Fanaatom Lattè.

Izdavši prvi single Private Day, koji je najavio skori izlazak novog EP-ja, odmah se moglo naslutiti da nas očekuje nešto drugačije. Fanaatom Lattè je EP koji sadrži četiri pesme, od kojih je zadnja instrumentalna, a ostale su pevane na hrvatskom i engleskom jeziku. Ovakav spoj hrvatskog i engleskog teksta u pesmama jedinstven je na domaćoj muzičkoj sceni koji, pored specifičnog zvuka, ovaj bend čini zanimljivim. EP je snimljen u studiju Palach u Rijeci, a za produkciju i mastering zaslužan je Željko Kirinčić – Kirija. Fanaatom Lattè službeno je objavljen 20.2.2020. i trenutno je dostupan na Bandcamp i Youtube platformama (uskoro dostupno i na Spotify).

FANAA je već svoj novi EP promovisala u Palachu 12.2.2020. svirajući te večeri uz bostonski Magic Shoppe, a ove subote, 29.2.2020., sprema se zajedno s riječkim bendovima Grampa, Zenoth, Old Night, White on White i Media Effect zasvirati u prostoru Art of Music u Ilirskoj Bistrici (https://www.facebook.com/events/1250004348516807/?active_tab=about).

Za sve dodatne informacije, pogledajte društvene medije:

Bandcamp: https://fanaa.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/fanaaband/
Instagram: https://www.instagram.com/fanaa.band/

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *