Najnoviji album u izdanju Miner Recordings – Kler “Reychel”

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo najnoviji LP album KlerReychel“, CD u izdanju renomiranog izdavača Miner Recordings. Na CD-u se nalazi devet rock kompozicija i možete ga poručiti na fb stranici Kler po ceni od 600 din.

Izvrsni novosadski alternativni bend Kler vraća se na scenu. Zarazni gitarski rifovi isprepliću se sa himnama i melodičnim refrenima, koji teraju da se gibaš i pevaš, a sve se to vidi na prvom singlu. Sa najnovijeg albuma aktuelan je video spot za numeru “Tebi gataju“.

Emocije koje ovaj bend iskazuje ulaze u slušaoca, podsećaju na rock osamdesetih. Album sadrži devet pesama. Bend je započeo promociju nastupima u Zemunu, Zrenjaninu, Žablju, Zvorniku i Srebreniku. Uskoro novi datumi.

Kler je muzička rok grupa iz Novog Sada koju je osnovao pevač, gitarista i autor muzike i tekstova Branislav Branja Baturan 2006. godine.

Bend do sada ima četiri izdanja, dva EP albuma “Ime anđela” iz 2008. i “Samo nju” iz 2009. godine za izdavača “Slušaj najglasnije” Zdenka Franjića iz Zagreba, jedan LP album “Ti si iz ovog grada” iz 2013. godine za izdavača “Rock Svirke”  iz Beograda i najnoviji LPReychel” 2020. za izdavača Miner Recordings. Album je sniman u studiju “Brutal” u Novom Sadu i studiju “17C” u Petrovaradinu 2019. godine. Kler je učestvovala na zaječarskoj Gitarijadi u takmičarskom delu dva puta 2017. i 2018. godine.

Muzički video spot za naslovnu numeru sa albuma “Ti si iz ovog grada” emitovan je na muzičkoj televiziji MTV Adria.

Kroz grupu je prošlo dosta muzičara, a trenutno nastupa u sastavu: Branja, vokal, gitara; Šuks, bas gitara, vokal; Nikola, bubanj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *