“Živ je PUNK umro nije” – Dva odlična spota iz regiona!

Pank sastav “Subversion BL” iz Banjaluke objavio je novi singl pod nazivom “Motherpunkers” koji je kako muzičari iz benda ističu nastao kao reakcija na komentar na njihov prvi singl.

Odlučili smo da se našalimo na svoj račun, a u toj namjeri je nastala pjesma. Ubrzo smo za tekst koji je prvobitno bio dosta duži složili i glazbenu podlogu, a kako smo u to vrijeme organizirali punk festival sve se to posložilo u ovoj pjesmi…

Singl je snimljen u studiju “Cirith Ungol” u Aleksandrovcu, pod producentskom palicom Dražena Kecmana i do sada zasigurno u pogledu produkcije ulazi u sami vrh onoga što smo do sada radili. Govorimo naravno o subjektivnom stavu, a na svima koji preslušaju pjesmu ostaje da sami procjene o čemu govorim”, naglasio je Mrša.


Apatinski punk bend “Majkan” objavio je svoj drugi video spot pod nazivom “Dobro veče“. Spot je snimljen u decembru 2019. godine.

Singl je snimljen u studiju “NAVApatin – pod dirigentskom palicom Nemanje Kalinića. Za snimanje spota i montažu istog zadužen je bio Rade Balać.

U spotu učestvovali prijatelji i fanovi benda “Majkan“!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *