„Zimski Blokstok vol.3″ – subota 07. decembar u Gerila Baru

Najstariji novosadski muzički festival će i ove godine imati i svoje zimsko izdanje. Treći po redu „Zimski Blokstok“ zakazan je za subotu 07. decembra u Gerila Baru. Kao i prethodnih godina, i ovoga puta će se Novosađanima predstaviti bendovi koji su već nastupali na junskom Blokstoku u Železničkom parku.

Izbor je pao na Lost Propelleros i Cepene Ćunke, jer su letos zaista doneli vrlo energične nastupe i ostvarili sjajnu konekciju sa publikom. Takođe, nije da želimo da robujemo bilo kakvoj matrici, ali nam dugogodišnje iskustvo svaki put iznova dokaže da je „ska“ i „pank“ fazon nešto što kod ljudi koji vole Blokstok najbolje prolazi“, kaže Marko Tančik, jedan od organizatora. Dodaje i da se Cepeni Ćunci nalaze na turneji kojom promovišu svoj novi album nakon dugogodišnje autorske pauze, i da čuveni ladovički pankeri obećavaju nastup za pamćenje.

Dane Basta, organizator Festivala dodaje i da se vredno radi i na pripremama za naredni junski Blokstok. „Nedavno smo imali vrlo produktivan sastanak sa mladim novosadskim muzičarima u
Omladinskom OK klubu. Razmenili smo iskustva i mišljenja, čuli neke njihove predloge i ideje, i sigurni smo da će nam ta „sveža krv“ pomoći da u junu ponovo podignemo lestvicu i napravimo sjajnu priču. Kockice se polako slažu, i možemo svima onima koji vole Blokstok da obećamo da kvaliteta neće manjkati, te da će „line-up“ biti dovoljno širok da zadovolji svačiji ukus“, objašnjava Basta.

Ulaznice za Zimski Blokstok mogu se nabaviti u Gerila Baru po ceni od 300 dinara, a početak festivala je u 21 čas.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *