Samostalni nastup benda RAMPA u Brick Bar-u Novi Sad

Jedan od najperspektivnijih bendova u regionu RAMPA u Novom Sadu! Šesti nastup u ovom gradu, ali po prvi put kao samostalni nastup. Pop-fank bend kojeg čine: Bane, Nina, Nikola, Sole, Coa i Mićko. Ovog petka kod nas u Brick Baru od 21h! Vidimo se!

RAMPA je nastala krajem 2016. godine. U početku nismo znali da ćemo se baviti autorskom muzikom, i tako smo počeli sa obradama nekih pesama. Posle određenog vremena smo osetili da možemo da stvaramo svoju muziku i svoje pesme. U avgustu 2017. smo krenuli sa napornim radom na autorskim pesamama i to se na kraju ispostavilo kao pun pogodak. U septembru, bendu se pridružuje Nikoleta. Ona se sjajno uklapa u bend, i sa njom bend dobija veću raznovrsnost u muzici. U decembru 2017. smo počeli sa snimanjem pesama. U 2018. smo objavili tri singl-spota: “Sam“, “Posebna“, “Ne zaboravljam“. 2019. godina počinje sa singlom “Život je lep“. U aprilu 2019. potpisujemo ugovor sa izdavačkom kućom Kontra!

Naš prvi album pod nazivom “Ovaj grad” objavljujemo 26. aprila 2019. godine! Do sada brojimo oko 50 nastupa (Pančevo, Vršac, Novi Sad, Beograd, Mladenovac, Temišvar, Berlin, Jagodina, Niš, Subotica, Stara Pazova, Ćuprija, Jerusalim).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *