Čačanski crossover sastav Zbedem – Vesela Pesma (Live Session)

Nakon pobede na ovogodišnjoj Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi, čačanski crossover sastav Zbedem predstavio je snimak za “Veselu pesmu” sa live sessiona nastalog na SAE Institutu u Beogradu. Pesmu je u martu ove godine snimao Naum Simovski, za mix i master je odradio D. Pantović, dok su za kamere bili zaduženi Strahinja Vukić i Krsto Mandušić, a montažu snimka odradio Mihailo Matović, gitarista benda.

Zbedem je nastao 2014. godine u Čačku, a već naredne godine izbacili su istoimeni EP koji je sadržao četiri pesme. Nakon dvogodišnje pauze u radu, od 2018. godine bend neprestano radi na novom materijalu, a “Vesela pesma” je njihovo prvo izdanje od tada. U međuvremenu, nastupali su na Danima urbane kulture u Čačku, Grizlijadi u Kruševcu, kao i Tunel Festu u Užicu. U planu imaju snimanje novih pesama koje će se naći na njihovom sledećem studijskom izdanju.

Instagramhttps://www.instagram.com/zbedem_official/

Youtube kanalhttps://www.youtube.com/channel/UC_jXrEsT9hUCnzrOxytvtvw/featured?fbclid=IwAR0T-Rz0e7Nj-pFEdZif1iILc797nYPXJgWruLtDdA2-EXNIkV3O-f5lnSU&disable_polymer=true

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *