Velika Metal svirka u Apatinu posle duže APSTINENCIJE!

Posle dužeg vremena apstinencije u nekadašnjoj Meki metala će se konačno čuti žestina iz dubina.

U petak 15.11. na binu u C.K.PIK popeće se

Quasarborn (Beograd), bend koji je nastao iz pepela poznatog sastava Space Eater iza sebe ima album “The Odyssey to Room 101” a jednu od pesama koje će se naći na njihovom novom albumu “A Pill Hard to Swallow” možete naći iznad u formi spota. Iza sebe imaju “The Odyssey to Europe” turneju i nastupe na domaćim festivalima i klubovima. Tehnički i produkcijski bend na visokom nivou a muzički se oslanjaju na thrash 80ih sa death i heavy uplivima.

Nemesis (Beograd) Jedan od najaktivnijih domaćih bendova u Apatin dolazi u isčekivanju izlaska njihovog prvog albuma “The War Is On” kog će biti moguće nabaviti i na vinilu. Ovaj sveženski sastav iza sebe ima mnogobrojne nastupe u domaćim okvirima na svim većim festivalima, ali i na festivalima u Bugarskoj i Rumuniji. Bend koji raste i sigurno je najveće osveženje na domaćoj sceni poslednjih godina.

Sakagija (Sombor) Bend poznat lokalnim krugovima se u Apatin vraća posle višegodišnjeg posta. U međuvremenu uradli su kraći EPNaši Mali Poremećaji“, nekoliko nastupa u okolnim zemljama i po lokalnim kafanama. Muziku grade bazirajući se na masnom hard core-u i crossover-u inspisani večnom mladošću i zahuktalom neozbiljnošću.


Ulaz 200 rsd

You may also like...

3 Responses

  1. Uva Dzedalji says:

    Samo lude zurke luda zezanja…
    https://youtu.be/L76hSKywnek

  2. Isto says:

    Ovo brisi zaebo sam kopiranje linka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *