Nove nade Progressive Metal/Rock Scene – Bend Bulka

Predstavljamo vam bend Bulka progressive rock/metal bend iz Novog Sada nastao 2018. godine. Od tada aktivno rade na stvaranju materijala za prve nastupe i demo EP koji će, uz malo sreće, biti gotov do kraja ove godine. Aktivno traže vokalistu da im upotpuni sastav.

Muzika benda je atmosferična i eksperimentalna, sa čestim promenama ritma. Učestvovao je u takmičarskom delu Festival Omladina Subotica u Subotici 2019. godine, gde je osvojio prvu nagradu. Bend je 4. avgusta 2019. otvorio poslednji dan Bedem Fest / Nikšić u Nikšiću. Takođe, izabrani su od strane Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu, u projektu “Muzička šaNSa”. Do kraja ove godine će snimiti jednu autorsku pesmu za koju će izbaciti i spot.

Članovi benda su:

– Veljko Maksimovic – bubanj
– Filip Boskov – bas gitara
– Stefan Džogović– gitara
– Marko Reljin – gitara

Live session-i su jedinstveni projekti u cilju promocije alternativne muzičke scene, sa željom da podstaknemo mlade, neafirmisane bendove, koji nisu nikada bili u studiju ili imali kontakt sa opremom. Ovom prilikom pozivamo ih da nam se jave i da svoje ideje pretvore u audio-vizuelno delo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *