Ekskluzivni Klupski Koncerti Brkova u Srbiji!

Brkovi su rešili da posle nekoliko nastupa u punim halama širom Srbije i više nego uspešnog nastupa na beogradskom Beer festu iznenade svoje fanove u našoj zemlji sa četiri ekskluzivna klupska koncerta koja će tokom jeseni održati u četiri grada. Ovi nastupi će se održati u Subotici, Pančevu, Užicu i Šapcu.

Prvi od navedenih koncerata će se desiti u Subotici, u gradu u kom Brkovi do sada nikad nisu nastupali. Kultni klub „Mladost“ će ih ugostiti u petak 22.11. U ovom klubu sa tradicijom nastupili su mnogi bendovi iz regiona, a subotičkoj publici su još uvek u svežem sećanju ekskluzivni nastupi koje su u ovom prostoru poslednjih godina održali bendovi poput Goblina, Atheist Rapa i nekoliko velikih bendova iz susedne Mađarske.

Foto Roberto Pavić

Foto Roberto Pavić

Dan kasnije, u subotu 23.11. grupa Brkovi će svirati u „Apolo dvorani“ u Pančevu. Ravno dve godine posle rasprodatog koncerta u istom prostoru, „brkati mladići“ se vraćaju u jednu od najboljih koncertnih dvorana u Srbiji za koju ih vežu lepa sećanja sa prethodnih nastupa. Sredinom decembra jedna od najvećih koncertnih atrakcija u celom regionu će posetiti zapadnu Srbiju.

U petak 13.12. sviraće u Gradskom kulturnom centru Užice. Biće to njihov prvi samostalni koncert u ovom gradu. Dan kasnije, u subotu, 14.decembra Shamso69 i kolege će prvi put nastupiti u Šapcu, u klubu „Floyd“, u kom su za nepunih godinu dana postojanja svoje nastupe održala mnoga značajna imena regionalne scene. Ulaznice za koncerte u Subotici i Pančevu će biti u prodaji od ponedeljka 14.10. U Subotici će se ulaznice prodavati u klubu Mladost, a u Pančevu u Domu omladine (Svetog Save 10).

Foto Ivan Miladinović

Foto Ivan Miladinović

Za koncerte u Užicu i Šapcu ulaznice će biti u prodaji od utorka 15.10. u klubovima u kojimase koncerti održavaju. Više informacija o ovim događajima potražite na oficijalnim stranicama klubova i benda Brkovi, narednih dana. Pored toga što su izuzetno koncertno aktivni, ovi pank-folkeri stižu da konstantno objavljuju nove hitove , tako da su pre nekoliko dana objavili novi singl i spot za pesmu “Hoću da mi dijete sluša narodnjake” koji je u rekordnom roku dostigao veliki broj slušalaca.

Pesma govori o generacijskom i civilizacijskom jazu unutar jedne porodice u ruralnoj sredini, a kako zvuči i izgleda možete videti u ovom spotu:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *