Azil 5 vas poziva na svirku u Soul Peddler

Posle godinu dana Azil 5 se okupio u punom sastavu i najvalju veliki solistički koncert u Soul Peddler-u (Slana bara, Novi Sad).

Vrata kluba će biti otvorena od 20h, a svirka će početi u 21h i završiti se u 23h zbog javnog reda. Karte će stajati 200din i mogu se kupiti na ulazu u klub. Vidimo se!

Azil 5“ je novosadski bend koji je prve korake prohodao 2005. godine, od samog početka isključivo se baveći i interesujući autorskom muzikom. Do sada je bend objavio 3 studijska albuma: „Strastan, go i bos“ (2008.), „Nema čoveka danima“ (2011.) i „Ako čuješ Istinu, znaš li šta ćeš s njom?“ (2014.), 2 živa albuma „IzLiveNo u tišinu“ (2009.) i „Živi Azil“ (2013.) i jedan akustičan EP “Ancora Qui” (2016). Kritičari ih opisuju kao autentičan spoj teksta i ritma na balkanskom podneblju bez stega užih žanrovskih odrednica, dok sami članovi benda za svoju muziku kažu da je spoj rok, pop, fusion i od skoro world music uticaja. Tokom svoje karijere stigli su da obiđu zemlju, region, ali i evropske prestonice kroz nekoliko stotina nastupa. Azil 5 su Nenad Kojić, Vladimir Vojnović, Borko Basarić, Sava Nikić, Dušan Kolarski i Ivan Jeneckov.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *