Benefit za AKC Disco- Tape party!

Posle odličnog provoda u subotu, vreme je da se posvetimo opremanju AKC-a!  Disco trenutno funkcioniše bez adekvatne opreme za svirke, pa smo primorani da delove iste pozajmljujemo, iznajmljujemo, krpimo…

Kako bi jednom za svagda (dobro, ne baš za svagda) stali na put ovome, pozivamo baš tebe da dođeš na piće! Dobro, ovo je baš užasan poziv, ali drugačije ne umemo!

Ako se pitaš šta imaš od toga – osim moralne satisfakcije, možeš da talasaš po selu kako si podržao alternativni prostor i da budeš faca, a ako ti ni to nije dovoljno dozvolićemo ti bar jednom mesečno da se utakneš u mixetu i na karaoke pevaš nešto od Kneza!

Da ne dužimo, na ulazu će biti postavljena kutija u koju možeš ubaciti tvoju skromnu (ako si toliko jadan) ili ne baš skromnu (popularnu ”brat moj”) donaciju!  Za otvaranje žurke će biti zadužena Underground Disco Beočin ekipa, koja će sa kaseta koje su izdali puštati hitove bendova koje su izdali, ali i neke klasike panka! Veče će se nastaviti uz red guilty hitova, red Ex-Yu (ne ”onih” Ex-Yu hitova, dragi čitaoče), red pank roka.

Na žurci će biti dostupne i kasete koje je izdao UDB, po promo cenama, a prihod će biti prosleđen za pazar mixete!

Vi’imo se!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *