Pomozimo Darku Kutlačiću – Drdi da ozdaravi – Humanitarna svirka

Nekoliko metal bendova okupiće se u četvrtak, 27.juna u Garaži, da pomognu zajedničkom prijatelju. Kramp, Azazel, The Father Of Serpents, Nadimač i Scaffold sviraće za Darka KutlačićaDrdu iz Šida.

Darko Kutlačić – Drda iz Šida je kao organizator koncerata pomogao mnogim metal bendovima da se predstave publici. Preko 10 godina u okviru Šidskog kulturnog leta organizuje ‘Metal Day‘ kao i brojne koncerte ovog žanra u toku cele godine. „Uvek je uspevao da ispoštuje bendove, nalazio sponzore i trudio se kao retko koji organizator da sve bude na nivou, često i na svoj račun“ kažu učesnici i dodaju: „Ovo je skroman način da mu se odužimo i pošaljemo mu poruku da mislimo na njega.

Darku Kutlačiću je dijagnostikovana teška i trajna insuficijencija srca. Njegovo srce danas radi sa 20% kapaciteta, invalid je i kandidat za transplantaciju. Hospitalizovan je i njegov oporavak će biti dug i težak. „Pred njim je život pod strogom, svakodnevnom terapijom, gde većinu lekova ne finansira državni budžet“ objašnjavaju učesnici događaja svoje razloge da pomognu ovom sjajnom čoveku.

Na koncertu za Drdu nastupiće Kramp, Azazel, The Father of Serpents, Nadimač i Scaffold.

Ulaz će se naplaćivati 400 RSD a posetioci će moći da ostave novac i u kutiji za donacije. U prostoru će postojati i štand za prodaju merch-a, kako bendova učesnika, tako i drugih domaćih bendova koji su želeli da pomognu (Infest, Kolac, Svartgren…). Novac od prodaje takođe će biti uplaćen na račun za Darkovo lečenje.

Oni koji su sprečeni da prisustvuju događaju, mogu da pomognu uplatama na račune:
DINARSKI RAČUN:
160-5810200053338-64
DEVIZNI RAČUN:
RS35-160-5830200917260-38
SWIFT – DBDBRSBG
IBAN- RS35160583020091726038
(ulica i broj – OGNJENA PRICE, 22)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.