Metal & Hardcore Friday show at Jazz Bar Centar

Tokom svojevrsne iznuđene pauze, MTA će raditi samo koncerte za bliske ortake i specijalne prilike. Ovo je jedan takva. U danima kada ispraćamo poslednje hladne dane i jedva čekamo leto, zatvaramo još jednu školsku, jurimo dobar izlet između rokova, u saradnji sa Scarim i Black Box donosimo jedan sasvim fino pakleni petak.

HARMED je prošle godine pokazao našoj publici da već u susednoj Mađarskoj imamo modernog metalkora za poželeti. Profi nastup na nivou hedlajnera vaših omiljenih turneja. Tehnički precizni brutalni rifovi i djent brejkdauni, uzmite me!

Blankfile se posle pola godine i nekoliko izleta van BG, vraća u rodni grad. Poznate face, singalongovi, zagrljaji i tona energije bi trebalo da ovog petka odjeknu najjače! Hardkor rifovi, metalkor brejkovi i punkrock refreni su ono što BF radi najbolje!

Vicery mlade i željne “krvi” nade ovdašnje andergraund scene. Tokom prethodnih par meseci intezitetom rada i podrškom kojom su darivali BF, MTA, ali i mnoge druge heroje domaće scene zasluženo su ovde. Death metal eksperiment koji furaju će biti otkrovenje večeri.

SIDES odlični ortaci i specijalno iznenađenje večeri! Da se kaže da i srpska scena djent za izvoz ima.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *