Urban Instinkt objavio album pod nazivom “Spreman sve da dam”

Dugoočekivani album rapcore benda Urban Instinkt pod nazivom “Spreman sve da dam”, konačno je u izdanju diskografske kuće Menart, ugledao svetlo dana.

Album je sniman pod producentskom palicom producenta i profesora Dragana Divjaka u studiju MAT u Tuzli, a masterizovan je u studiju “New Alliance East” u SAD. Za mastering je bio zadužen inženjer zvuka, muzičar i producent Nik Zampielo koji je sarađivao i radio s brojnim bendovima poput Agnostic Fronta i grupe Terror.

Na albumu se nalazi osam pesama raznolikih tematika, a opisuju ih tekstovi vezani za psiho-socijalno stanje ljudi u današnjem društvu. Samu muziku ispunjavaju energični rifovi i ritmovi s dozom stila sličnog za rapcore bendove devedesetih godina kojeg možemo opisati u tri reči – iskreno, istinito i realno.

 

Gost na albumu je legenda regionalne hip-hop scene Edo Maajka i to u pesmi “Daj joj keš”, kao i jedan od najboljih MC-a na Balkanu – Frenkie, u pesmi “Ustani i kreni” za koju se upravo snima i video-spot. Za spot je zadužena ekipa “Salt and Flow” iz Tuzle, a uz novi album i spot će biti predstavljen na promociji 31. maja u Klubu Palma u Tuzli.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *