RAMPA JE OBJAVILA SVOJ PRVI ALBUM – „Ovaj grad“!

RAMPA  je  objavila  svoj prvi album pod nazivom  „Ovaj grad“! Album je objavljen pod izdavačkom kućom Kontra, sa kojom je potpisala ugovor ovog proleća. Pesme možete slušati na svim aktuelnim digitalnim platformama (Deezer, Spotify, iTunes, Bandcamp), a uskoro će biti i dostupne na oficijalnom Youtube kanalu benda RAMPA.

“Pesme smo snimali prethnodih godinu dana, malo po malo. Na kraju kao pečat našeg rada stiže debi album. Na albumu će biti 8 pesama. Poznati smo po tome da dosta mešamo stilove i žanrove, tako da ćete to i sami osetiti kad budete čuli ceo album, ima svega. Dosta smo vezani za Pančevo, pa čak imamo i u imenu benda naš grad. Snimali smo spotove ovde, imali mnogo nastupa. Tako da ime ovog albuma posvećujemo baš njemu.  Producent albuma je Stefan Rodić. U njegovom studiju „Revenge“  smo snimali sve pesme sa albuma.  Omot za album je radio Luka Ivanović, sa kojim smo do sada radili spotove (a radićemo ih sa njim i dalje).”

“Do sada smo objavili 4 singl-spota („Sam“, „Posebna“, „Ne zaboravljam“,  „Život je lep“) i imali smo oko 45 nastupa širom zemlje,  a i van nje. Posle objavljivanja albuma se nastavlja još veći rad, ulazimo u još veći ciklus. Mnogo svirki, novi spotovi već od leta, a nadamo se da ćemo i biti deo nekog letnjeg festivala.”

“Ljudi, pratite nas i slušajte! Mi uvek radimo nešto novo, sa nama nema dosade!”

Link gde možete preslušati album
https://fanlink.to/rampa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *