“Ko preživi pričaće” – Kevlar Bikini i Still Bleeding u CK13

Ako imaš problema sa kamenom u bubregu, obavezno dođi na energičnu, ludu, pomahnitalu svirku dva odlična benda Kevlar Bikini i Still Bleeding u CK-13 i ima da budeš kao nov!!!

 

Kevlar Bikini je bend iz Zagreba koji postoji od 2010. godine i svira punk s elementima metala i noise-rocka. Kao kvartet su objavili dva albuma, Explodisiac (2012.) i Hi-Fi or Die (2014.). Nedavno je bend pretvoren u trio, napravivši, zaokret prema oštrijem, prljavijem i agresivnijem zvuku. Ovom prigodom promoviraju novi album “Rants, Riffage and Rousing Rhythms“.

YT – https://www.youtube.com/watch?v=aJLjbY0kCfI&list=PLzm1EF_x-CSPu2ckk3L78h3Kbz22Xj4oA
BC – https://kevlarbikini.bandcamp.com/
Oficialni sajt – www.kevlarbikini.com

 

Still Bleeding su iz Novog Sada i ideja za ovaj bend postoji još od 2014, ali počinju sa radom tek na proleće 2018. i u novembru 2018. snimaju svoj prvi EP “Outsider” od 6 pesama. Pravac koji Still Bleeding svira je Surf Core. Stara škola Circle Jerksa, sa oštrom ivicom HC zvuka i današnjih Zeke i RnR-la. Still Bleeding su: Đjemba-gitara, Milomir-vokal, Mikara-gitara, Marko-bubanj, Neša-bas.
BC – https://stillbleedingns.bandcamp.com/releases

 

Cena karte za ovaj koncert je 250 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *