Rašpa – A Gdje Je Revolucija Sotko? – Promocija Albuma

Ne želiš više biti ovca za klanje?
Iritiraju te nezainteresirani čija letargija smrdi na strah?

Reci DOSTA!!!

Dođi u petak 3.5. u Hard Place i urlaj iz petnih žila na promociji novog albuma zagrebačkog punk rock četverca bez kormilara.

A gdje je revolucija, stoko???

Nakon pobjede na O’Rock fest-u i proslave petoljetke postojanja, Rašpa je snimila produkcijski najbolji materijal do sada. Ovim putem te pozivaju da preispitaš svoje stavove uz žestoki zvuk i još žešću cugu.

https://rashpa.bandcamp.com/

Gosti:

V okovih

Mariborska skupina koja djeluje još od davne 1989.godine. Unatoč čestim promjenama članova i pauzama dečki su ostvarili respektabilan broj svirki širom regije. Još se pamti odličan nastup u Zagrebu 2016-te u FUKS-u na 40 godina punka, kada su odjeveni u pionire, rame uz rame sa Pankrtima oduzeli dah prisutnima. Dolaze u postavi: Karlo-vokal, Borna-gitara, Iztok-bas i Alen-bubanj.

https://soundcloud.com/vokovih

Narikače

Nakupina Cipi-Harča-Neven-Stiv-Čana nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Opet i ponovo, nekim eksperimentom nastalim u legendarnom podrumu, iznenade svoju vjernu slijedbu. I ovog puta spremaju nešto posebno. Oni su toliko dobri da ne trebaju diskografiju! Premda nisu snimili ni jednu pjesmu u svojoj dugogodišnjoj karijeri, svi znaju i otkidaju na njih.

Ulaz slobodan! (a izlaz?!? – prim.ured.)

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *