“Zajebano kao Tarantino” – Anal Gestapo & Navy Ne Obećava

Posle kraće pauze u kojoj sam iskreno uživao, odmarajući oči i uši, sinoć sam opet krenuo u lov na svirke. Unapred isplaniran, put me je odveo do Shamrock bara gde je bila najavljena ljuta borba 2 benda, Anal Gestapo i Navy ne obećava.

Kako večito ratujemo oko toga čiji grad je više kul a gde je opuštenije, nisam mogao da propustim ovu bitku. Već na samom početku, sasvim slučajno sedam za sto gde Goran (Insideout) govori Crvenom (Zeke) sve o, kako mi se čini, povratku decenije! Posle više od 20 godina, ovaj bend se okupio da nastavi gde je stao.

Fasciniran ovom zaista lepom informacijom, nisam ni primetio, Anal Gestapo je započeo svirku. Nisam mogao dobro da vidim sa pozicije gde sam sedeo bend (a tu sam sedeo jer je Shamrock bio prepun) ali sam sasvim dobro čuo! Meni su ovi momci stvarno strava! Iako nisam puno očekivao, jer znam koliko su dobri, nekako su ipak uspeli da me iznenade… Kako je ovo ipak borba, a ja nepristrastan, sačekao sam i drugi bend da odsvira svoje pa da donesem konačan sud.

Navy, iako u svom nazivu, ne obećava, sinoć je pokazao da i te kako radi na sebi. Vrlo samouvereno momci koriste svoje instrumente, jedino sto ipak zameram je kontakt sa publikom, koji nije da je izostao ali po meni je možda trebao da bude prisniji… Na momente te bend skroz opčini i uvuče u svoje tekstove a u sledećem već kao da je prisnost nestala, a da su tu skroz novi, nepoznati ljudi. Ipak, publika sinoć nije birala pobednika. Nisam ni ja. I domaćini i gosti su se stvarno potrudili da nam bude do jaja na svirci, a utisak koji sam poneo sa sobom kad sam izlazio iz Shamrocka je i vise nego pozitivan!

Vuk

Galerija fotografija (Alek Stokić):

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *