FYN STEADY BRUS LI – Benefit party za Dom b-612

Ekipa okupljena oko Dom b-612 ovog vikend održala je dvodnevnu benefit žurku pod nazivom “Da se bolje čujemo“. Cilj domskog benefita je nabavka nove muzičke opreme i poboljšanje kvaliteta zvuka.

Za prvo veče bili su zaduženi Marunga Selecta, Kick Kong i Voja Killo Killo, puštajući muziku sa ploča, cdova i pravljenje atmosfere za đuskanje i mrdanje guzom uz dobre ritmove.
Drugo veče je proteklo u znaku gitare i dobrih rifova, odgovornost na sebe su preuzeli novosadski alternativni bend Fyn kojima je pripala čast da započnu program, da bi se na njih nadovezali stara garda pod nazivom Deep Steady koja svojim latino/ska/jazz zvukom hipnotiše masu i za kraj legende punk rock scene Zbogom Brus Li, koji su tokom večeri uspeli da održe dva koncerta u različitim delovima grada.

Nadamo se da je ekipa ovom benefit žurkom uspela da prikupi deo sredstava za budući rad, a svi koji nisu bili u mogućstvu da dođu neka svrate na ladno pivo i ubace u kutiju za donacije koju papirnu novčanicu. Momci i devojke iz Dom b-612 biće vam mnogo zahvalni.

Za fotografije se pobrinuo novo lice u našoj ekipi Đorđe Đole Gusman. Zapratite ovog mladog momka na njegovoj facebook stranici, a mi mu želimo dobrodošlicu i puno odličnih fotografija!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *