Ass Kicking Fest Vol.5

Ass Kicking Fest se vraca posle 3 godine. Peto izdanje fest-a ce se odrzati 9.marta (subota) u Novom Sadu u klubu CK13. Nastupaju VolumeFeeder iz Madjarske i 3 novosadska benda Riverroth, Northern Revival i Canabin. Program pocinje tacno u 21h i zavrsava se u ponoc. Karte se kupuju na ulazu po ceni od 300 dinara. Od 20h do 21h za dve kupljene karte treca ide gratis.

VOLUMEFEEDER je eksplozivni metal trio iz Mađarske. Robert Jakša, ex bubnjar poznatog mađarskog benda Ektomorf, nam dovodi svoj matični bend koji odlikuju teški rifovi, keči melodije i snažna ritam sekcija. Bend je do sada objavio dva EP-a, Middle Finger Attitude (2011) i Crowns and Chains (2013). Na Ass Kicking Festu će nam promovisati svoj debitantski album “The Element of Fire” koji će biti objavljen u toku februara. Obećavaju nam žestoku svirku!

NORTHERN REVIVAL je Stoner / Heavy Rock / Sludge bend iz Novog Sada. Iza sebe imaju Mouth Full Of Dirt (EP 2015), Life Survival Tips (album 2016). Delili su bine sa bendovima poput Planet Of Zeus (Grčka), Sasquatch (USA), Greenleaf (Švedska), Bongzilla (USA) i nastupali na mnogobrojnim festivalima Exit, Barock Fest (RO), Kunigunda Festival (SLO), Alparfeszt(HU), Gugulan Rock Fest (RO), TLO Fest…2017. craft pivara RazBeerbriga je napravila Northern Revival pale ale. U januaru 2019. objavili su treće izdanje Electric Power Supply (EP). Kasetno izdanje je uradio Librarion Records a digitalnu distribuciju 1001Stoned. Spot za novu pesmu Old Sparky je proglasen hitom meseca na februarskoj RTS Bunt Top Listi.

RIVERROTH su mladi momci takođe iz Novog Sada. Oni prže Black / Thrash Metal. Veoma aktivni, za kratko vreme stekli su dobar broj pratilaca na lokalu a počeli su da šire fan bazu nastupima po drugim gradovima i regionu. 2017. objavljuju debi EP: Infernal Trashing gde su još uvek tražili svoj zvuk da bi već 2018. objavili novo izdanje Manifestation Of Dark Arts i definisali šta publika može da očekuje od njih. Kruna njihove dosadašnje karijere će biti u aprilu na Taurus Metal Festival-u u Nemačkoj i sigurno se tu neće zaustaviti.

CANABIN je najnoviji Stoner Metal bend u Novom Sadu. Radi se o veoma mladoj ekipi i ovo je idealna prilika da čujete nešto novo i još neistraženo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *