“Čovečanstvo sranje” novi album benda Analizator

Mnogi tabloidi su najavljivali smrt domaće grajndkor scene; po vestima se najavljivala vest da su i poslednji bendovi prestali da nastupaju, i da će se o grajnd svirkama i izdanjima pričati sa setom, kao o nečemu davno prošlom i zaboravljenom…

Ili ne?! Novosadski grajndkor-hardkor-metal-pank veterani iz benda ANALIZATOR potrudili su se iz (analnih) žila da razbiju sve mitove i tračeve zlih glasova o tome da je najekstremniji žanr ostao bez predstavnika! Nakon izdavanja albuma “Recycle Yourself” kao i albuma sa obradama “Cover Me, I’m Going In” septembra 2018. godine,  decembra iste godine ušli su u studio Piknik i snimili potpuno novo izdanje sa potpuno novim pesmama, nazvano “Čovečanstveno sranje“. Izdanje sadrži 11 “numera” koji kombinuju sve od ekstremnog metala do skejt panka, i predstavljaju najnoviji materijal koji ovi veterani imaju da ponude. Ne možete da zamislite kako zvuči kombinacija ekstremnog metala i skejt panka? Bacite uvo na bandcamp stranicu, i preslušajte sami:

https://analizatorgrind.bandcamp.com/album/ove-anstveno-sranje

Tim povodom bend je napravio i lyrics video za pesmu “Ulica – Obdanište Prosjaka“, kojim već danas možete produvati zvučnike i bespovratno opoganiti view history vašeg internet pretraživača:

Uživajte u novim izdanjima, podržite domaću ekstremnu scenu, i ne zaboravite: “GRIND IS LOVE, LOVE IS GRIND!

Linkovi:

FB: https://www.facebook.com/analizatorofficial/

Bandcamp: https://analizatorgrind.bandcamp.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *