Live Jam with Tentacle Wizard

Skoro tačno godinu dana posle predstavljanja istoimenog prvenca, Tentacle Wizard je odlučio da zaposedne pećine crnog grotla u cilju da ljubiteljima predstavi još materijala. Još sve nije gotovo, ali sa završenim instrumentalnim delom snimanja možemo da napravimo mali hype!

U još neimenovanom “live sessionu” donećemo vam dve sveže snimljene pesme i reinterpretacije nekih deonica dugometražne Death of a Silent Star, koje će, uz jedan svima poznat džem, da spoje stari i novi materijal: “Divinitas Tentakuru“, od milošte zvana samo “Divinitas” je pesma možda poznata ljudima kao “ona pesma gde je pijani Nenad urlao jednom i osvojio srca svih nas”.

 

Nju smo vam često svirali i bilo je krajnje vreme da se snimi. “Mountain Folk” je naša najnovija stvar, kojom se nadamo da proširimo vidike, spojimo neke žanrove i stilove sa jednakom furioznošću i energijom na koju ste navikli.

Lounge at the end of the Universe” je dugo vremena bio naš način da se na sceni pozdravimo sa vama, intenzivni jam koji smo često svirali posle “Bringera” da završimo svirke na bržoj noti. Sve ovo je bilo jedinstveno iskustvo za bend, bila su to dva aktivna dana pripreme, nameštanja, snimanja, grešaka, pizze, Monstera, smeha, muka sa kablovima i svega što ide uz to.

Session je organizovan i usnimljen u prostorijama novosadskog kluba CK13, naših dugogodišnjih prijatelja, a snimanje je uradio Polgár Zsolt, čovek kome najviše verujemo što se našeg zvuka tiče. Izuzetno smo zahvalni njemu i ekipi iz CK13 na prilici i uloženom vremenu. Ponosni smo i na snažnu podršku fanova, koji su nam kupovinom majica, bedževa i albuma ovo omogućili.

Tentacle Wizard čine: Frantz (bubanj), Ana (lead bass), Živko (gitara) i Musta (bas/vokal). Od srca vam se zahvaljujemo na svoj podršci, pa se slušamo uživo u nadolazećim mesecima!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *