Zrenjaninski Madresi objavili su spot za pesmu “Alergija na zlo” sa istoimenog albuma koji je izašao za izdavačku kuću Miner Recordings. Režiju i montažu potpisuje Aleksandar Katić (Promaja films) sa kojim je bend sarađivao i u ranijem periodu na spotovima “Odvedi me odavde” i “Psihoterapija“.

Madresi su zrenjaninski rock and roll/punk bend nastao 2008. godine. Bend se u početku zvao Madres Egoistas po jednoj meksičkoj sapunici što je predstavljalo sprdnju sa tim vidom zaglupljivanja naroda, da bi kasnije promenio (modifikovao) naziv u Madresi.

Nakon mnogobrojnih nastupa i demo snimaka, bend objavljuje 3 albuma “Odvedi me odavde” pod etiketom Balkanrock recordsa, “Prodajem emocije” i “Alergiju na zlo” u izdanju Miner recordsa. Zahvaljujući  saradnji sa norveškom distributerskom kućom Phonofile, sva tri albuma kao i singlovi “Ugašen svet“, “Mega bleja trend” i “Sitne lopove ganjate a velikim se klanjate” sa albuma “Alergija na zlo” , se mogu naći na mnogim online muzičkim servisima kao što su Deezer, I-tunes, Klicktrack, Spotify

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *