Novi Spot “Alergija na zlo” od benda Madresi iz Zrenjanina!!!

Zrenjaninski Madresi objavili su spot za pesmu “Alergija na zlo” sa istoimenog albuma koji je izašao za izdavačku kuću Miner Recordings. Režiju i montažu potpisuje Aleksandar Katić (Promaja films) sa kojim je bend sarađivao i u ranijem periodu na spotovima “Odvedi me odavde” i “Psihoterapija“.

Madresi su zrenjaninski rock and roll/punk bend nastao 2008. godine. Bend se u početku zvao Madres Egoistas po jednoj meksičkoj sapunici što je predstavljalo sprdnju sa tim vidom zaglupljivanja naroda, da bi kasnije promenio (modifikovao) naziv u Madresi.

Nakon mnogobrojnih nastupa i demo snimaka, bend objavljuje 3 albuma “Odvedi me odavde” pod etiketom Balkanrock recordsa, “Prodajem emocije” i “Alergiju na zlo” u izdanju Miner recordsa. Zahvaljujući  saradnji sa norveškom distributerskom kućom Phonofile, sva tri albuma kao i singlovi “Ugašen svet“, “Mega bleja trend” i “Sitne lopove ganjate a velikim se klanjate” sa albuma “Alergija na zlo” , se mogu naći na mnogim online muzičkim servisima kao što su Deezer, I-tunes, Klicktrack, Spotify

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *