ANTICULT EUROPE TOUR – Decapited, Hatesphere, Thy Disease, Grimaze & Dehydrate – Firchie ThingTank Studio

ANTICULT EUROPE TOUR

► DECAPITATED ► HATESPHERE ► THY DISEASE ► + Grimaze + Dehydtrate
2018 | 11. novembar | Firchie ThinkTank Studio | start: 18:00

Ulaznice:
Pretprodaja (ograničen broj): 1000 din
Redovna cena: 1500 din
Na dan koncerta: 1800 din
http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2253-decapitated-hatesphere-a-thy-disease-11112018-firchie-think-tank-studio

Tokom velike turneje i promocije albuma ’Anticult’, Nuclear Blast izdavačka kuća nam šalje DECAPITATED koji dolaze u Novi Sad 11. novembra. Ovaj kultni Poljski death metal bend je na sceni već više od 20 godina i nije ga potrebno preterano predstavljati. Bend je prošle godine imao jednu tešku godinu, gde su lažno optuženi i maltretirani u Američkom zatvoru a tek posle par meseci, uz oslobađajuću presudu, pušteni kući. Srbiju su posetili u već par navrata i svaki put održali fantastičan koncert a ovo će biti prva prilika da ih čujete na tehnički-zavidnom nivou jer sa njima dolazi kompletna ekipa tehničara, majstora zvuka, rasvete i dva puna kamiona opreme. Bend će ovom prilikom po prvi put pred srpskom publikom odsvirati numere sa njihovog aktuelnog albuma.

Na ovoj turneji sa njima, kao njihovi gosti, nastupaju i sjajni Danski melodični death metalci HATESPHERE koji rade na svom desetom albumu i ovom prilikom će ekskluzivno, pored poznatih starijih hitova, predstaviti i nekoliko posve novih numera. Podsećamo da je njihov poslednji album ‘The New Hell’ iz 2015. godine dobio veoma visoke ocene od strane kritičara.

Pre Hatesphere, nastupiće i Poljski industrial metal bend THY DISEASE koji smo već imali prilike da vidimo u Srbiji i koji takođe ne treba puno predstavljati.

Veče otvaraju dva sjajna metal benda:
Ruski death metalci DEHYDRATED predvođeni harizmatičnom pevačicom Irom (koje ste imali prilike da vidite u Srbiji 2014. godine u okviru njihove masivne turneje koja je obuhvatila 25 gradova), i bugarski groove metal/death metal bend GRIMAZE koji nam dolaze iz Sofije, a kao svoje najveće uzore navode Panteru, Gojiru, Igorrr, i Sleepy Time Gorrila Museum, a kojima će ovo biti takođe biti drugi put da sviraju u Srbiji.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *