Intervju sa bendom Nemesis + Fotke Sa Nastupa u Elektropioniru

Naša Marina Lukić oduzela je par minuta Sanji  da čuje šta se to kuva u bendu Nemesis, a i Ivanovoj (Punkerche) kuhinji, a posle intervjua uživajte u slikama sjajnih devojaka: Vin Triste, Tri Kapljice i Nemesis!!!

Liman Crew: Za udaju znamo odgovor još od onomad, ali kada će album? Neki su osedeli, a neki završili škole čekajući.

Sanja: Jaooo, znamo, imali smo malu frkicu sa kintom, ali smo uspele da skupimo pare i stvarno hvala puno svima na donacijama za album, sada su snimljene trake, ostalo je jos nešto malo da se snimi i trebalo bi negde u novembru da bude gotovo sve, zajedno sa mixom, tako da očekujemo tada, našle smo izdavača i pravimo žurku.

Liman Crew: Super, znači biće i promocija?

Sanja: Tako je!

Liman Crew: Ako nije tajna gde se snima, koliko pesama bi trebalo biti i da li ste u medjuvremenu nasle izdavača. Nešto se divani po čarsiji, da bi, možda Arch Enemies umešo prste. Istina ili trač?

Sanja: (smeh) Pa ostavićemo to neka se jos malo krčka, nećemo još ništa da otkrivamo, nek se priča, biće 10 pesama na albumu, neke koje još uvek  nismo svirale, čuvamo ih kao iznaneđenjce, pošto su maaalo drugačije od onoga što smo svirale do sada, a snimamo u “Citadela” studiju, kod našeg dobrog drugara Matkovića, tako da biće super, imale smo odličnu saradnju sa njim, stvarno je dečko extra.

Liman Crew: Pored toga što ste dosta angazovani po koncertima, neki od vas su učestvovali u “Rok kampu za devojčice“. Sve pohvale za organizaciju, neki od nas su i bili na završnom koncertu u Karlovcima. Koliko može vaše angažovanje promeniti sliku, svest dece i roditelja oko rock muzike u pozitivnom smislu?

Sanja: ‘de si me našla na ovo pitanje, to je za Selenu. Da imale su taj concert rock kampa, sledeće godine će se isto održavati, nastavlja se dalje, postaje sve veće i veće, tako da ja sam stvarno ponosna na devojke i to što rade, ja jos uvek nisam za to da učim devojčice da growluju, ali ja mislim da bi to stvarno bilo fenomenalno,jer ove godine smo Selena i ja bile na rock kampu u Berlinu i to je bilo za malo starije, ja sam bila jedna od učesnica i bukvalno kako sam došla tamo, svi su  bili “eee znamo da ti growlujes, jel možeš da nas naučiš?”, tako da mislim da bi mogli i to da ubacimo, mislim da bi to bilo skroz kul, jer ako mogu da sviraju rock, što ne bi mogli i metal.

Liman Crew: Da li bi voleli da budete podrška Arch Enemy na njihovoj turneji i koliko su šanse da se to dogodi?

Sanja: Oooo haha, naravno da bi voleli, kad su imali ovde koncert bio je haos oko toga da li mozemo da sviramo sa njima kao predgrupa, stvarno hvala svima koji su se angazovali i na fejsu slali predloge i sve, jbg, nismo uspeli u tome, ali neko je čuo za nas, tako da videćemo, možda, ja se nadam iskreno.

Liman Crew: Parovi ili Zadruga?  Sa tim parama bi odmah mogle minimum oma treći album izdati i peti već biti u pripremi.

Sanja: (smeh) Pa bukvalno, ne znam nisam baš najbolje upućena u to, znam da su to neki reality i da se tu svašta nesto dešava, ali ne, znaš kako, pre bismo našle nekog sponzora da ne moramo tamo baš da se mučimo, rešimo sve na kraći način, jer ne znam, koliko oni budu zatvoreni tamo. Načekalo bismo se dugo, a ovako dođe čovek, izbaci pare, resi sve.

Liman Crew: Čiju kuhinju više voliš, maminu ili Ivana Černjaka?

Sanja: (smeh) Černjak, ljubav moja..

Liman Crew: Čujem da si pojela sve karbonare, jel ostalo nešto za Ivana?

Sanja: NE, sve sam pojela, bila sam čuvala stan moje gitaristkinje Tijane nedelju dana, i toliko sam bila gladna bukvalno nisam imala šta da jedem, ostavila me je sa praznim frižiderom, sreća da je Če bio tu i nije imao gde da spava, rekoh, ti možeš da spavaš ovde, ali da mi kuvaš, i ubedljivo najbolja kuhinja, on je moj omiljeni kuvar, i Če volim te mnogo I DOĐI ŠTO PRE PONOVO, GLADNA SAM!!!

Liman Crew: Sanja hvala ti puno u ime Liman Crew ekipe, čekamo novi album, pa vidimo se na promociji!

Sanja: Naravno!

Galerija fotografija:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *