Dve Krigle Debele “Renoviran” Tokom Letnjeg Mosh Pita – Sombor

Dve krigle debele ili ti renomirani kafič u centru Sombora, tokom vikenda bio je domaćin velike letnje MOSH PIT svirke. Broj posetilaca je bio neverovatan, da su policajci iz Sombora morali tražiti pomoć od svojih kolega iz Subotice i Vrbasa, pošto je po njihovim slobodnim procenama bilo 4326 posetilaca i oko 60 autobusa. Domaćini ovog događaja pored Dve krigle debele bila je ekipa iz Feelgood-a koja se potrudila da svakom gostu koji je platio ulaznicu, koje su bile u vrednosti od celih 100 dinara, obezbedi sendvič i flašicu vode.

Bendovi koji su se predstravili publici izlazili su sledećim redom:
1. Pepeljara – bend koji nam dolazi iz Sombora, ovog puta se pojavio sa pJevačicom malo većih gabarita i dlakavije nogu, ali kome ne smeta valjana (kontakt telefon poznat redakciji), pevu, vrištu i u gitare udaraju, u nešta se udarati mora.
2. Lower Parts of Human Sludge – Poznatiji kao Somborska brutalika death metal ekipa, volu MILF-ače i svojim zvukom redovno gazdi porazbijaju inventar (da li su i ovde porazbijali do izlaska ovog teksta nijesmo saznali),
3. KoboldBeogradski bend koji srpskom trash metal scenom praši već tri godine i za sebe ima veliku armiju vernih fanova,
4. Pro-liv – Kombinacija Somboraca i Kuljana, u slobodno vreme svojom muzikom razbijaju kamenje u bubregima, vole sve što vole mladi i u kafani redovno naručuju kilu droze i sifon.

Sama svirka je protekla u najboljem redu, ograni nisu imali uopšte posla tako da su ot’šli na neko mračno mesto da bi ili zaspali ili možda vodili ljubav.

Fotografije Marina Lukić, naša nova saradnica koja će ubuduće pokrivati Beograd i Sombor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *