Promocija VICERY albuma “Devolution…” 21.09.2018. u Elektropioniru

VICERY (Vaiseri) su leta 2016. godine osnovali Ivana Momčilović na vokalima i Elio Rigonat na svim instrumentima. Započet kao eksperimentalni projekat, bend je par meseci kasnije, 28. Decembra, objavio svoj prvi EPVicery“. Okarakterisan spojem više metal žanrova, kao što su Death Metal, Indsutrial metal, Groove Metal i NU Metal u jedan savremeni zvuk. 22. Avgusta 2017, Vicery je samostalno odštampao svoje prve CDove i objavio ih kroz sopstvenu izdavačku kuću LOM, a samo tri dana kasnije potpisao za ruskog izdavača “Narcoleptica Productions” i dobio izdanje na kaseti.

Desetog Avgusta objavljen je prvi album benda “Devolution…” kroz izdavačke kuće Narcoleptica Productions (RUS), United By Chaos (FIN) i LOM (SRB). Sačinjen od deset pesama, album je okarakterisan eksperimentalnim pristupom death metalu, mešanjem neuobičajenih ritmova, gitarskih deonica u alternativnim štimovima, retro klavijatura i egzotičnih instrumenata sa tradicionalnim suvim i dubokim death metal vokalima.
Vicery će na svirci predstaviti album “Devolution…” u celosti, a biće dostupni i CDovi i majce.

FB: https://www.facebook.com/pg/viceryofficial/

 

WICKED WAYS su osnovali bivši članovi benda Stygian Flames 28. jula 2015. godine. Za razliku od svog prethodnika, Wicked Ways se zasniva isključivo na autorskom radu. Bend je do sada objavio jedan EP koji se može okarakterisati kao power thrash i ima dugu kilometražu klubskih svirki tokom godina iza sebe.

FB: https://www.facebook.com/pg/wickedways1/

 

KOBOLD je zvanično nastao 2015. godine izdanjem EPa “Madman’s Overture“. Posle izdanja, bend prelazi u tročlanu postavu i snima live EPLive Act of Violence” i konačno album prvenac “Death Parade” 2017. godine.

2018. godine Kobold potpisuje sa Iron, Blood & Death corp. izdavačkom kuću i usleđuje reizdanje albuma Death Parade koj je bend prethodno kao i ostala izdanja samostalno štampao i izdao, uz dogovor o izdanju drugog albuma koji bi trebao da stigne krajem iste godine.

Kobold će na svirci predstaviti niz novih numera kao i reizdanje albuma Death Parade na CDu uz majce.

FB: https://www.facebook.com/pg/KoboldCrew/

 

WARMONGER je mladi thrash metal sastav iz Pančeva. Iako je bend tek nastao i imao šaku svirki, Warmonger svira utegnutije i brže od mnogih veterana domaće scene. Trenutni repertoar benda se sastoji od mnoštva obrada legendarnih bendova kao što su Metallica, Slayer i Kreator a u planu su autorske pesme.

FB: https://www.facebook.com/pg/WarmongerPancevo/

ULAZ: 250,00 dinara

Satnica:
WARMONGER 20:30 – 21:00
WICKED WAYS: 21:15 – 21:45
KOBOLD: 22:00 – 22:30
VICERY: 22:45 – 23:30

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *