Kontra Fest u Bečeju – Dan treći

U maloj i lepoj varošici pokraj Tise, od 23.08. – 25.08. u Bečeju, održan je treći po redu Kontra Fest. Glavni “krivci” ove organizacije su Gradsko pozorište Bečej i Mighty Mighty Bechejs!, a mesto okupljanja je u bašči Pozorišnog kluba. Kao što smo naveli, festival je trajao tri dana i krasio ga je bogati kulturno umetnički program.

Prvog dana, Bečejskog publici prikazan je prvi deo filma “Kontakt” od našeg poznatog reditelja/muzičara Mihajla Obrenova,  da bi se po završetku filma publici predstavila dva poznata novosadska benda Vršnjačko nasilje i Lost Propelleros.

Drugog dana, nastavljeno je sa projekcijom filma “Kontakt“, da bi nastavak festivala obeležili novosadski ska bend Josip A Lisac  i legende srpske rege scene Del Arno Bend.

Trećeg dana festivala prestavili su se novosadska M.U.D.A. , zatim gosti iz Nemačke, Defenders of the Univers, novobečejski punk sastav JKMAKK i za kraj Sjaj & i.

Organizacija fesitvala veoma dobra, zahvaljujući iskrenim i pravim ljubiteljima punk/rock scene. Prostor za svirke fenomenalan sa odličnim ozvučenjem i dovoljno velikim da prihvati do 400 ljudi. Bina dovoljno velika da primi veće bendove i još gajbu pive pride.

Naša ekipe prisustvovala je trećem danu festivala,  što zbog privatnih obaveza, što zbog obaveza oko gole egzistencije i traženja novog posla, kako bi priča oko ovog sajta i dalje trajala.

Sami ste već dobro upoznati da naš urednik/fotograf svoja osećanja više voli da prikaže kroz fotografiju, nego pisanom rečju. Uživajte dalje u fotografijama sa nastupa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *