Novi Album benda Senshi pod nazivom Senshi No Seishin

Većina vas je imala tu priliku da se u poslednjih godinu ipo dana upozna sa radom novosadskog benda Senshi. Bend koji kombinuje tradicionalne japanske instrumente sa regeom/metalom/djentom i ljubav prema japanskoj kuluturi, bez ijednog održanog koncerta u matičnoj državi i gradu, iznenađujuće je imala dobar odjek u zemlji izlazećeg sunca, Japanu!

Dobivši polet i gomile podrške od Japanske publike, bend ubacuje u petu brzinu i sredinom avgusta izdaju svoj album prvenac Senshi No Seishin, za izdavačku kuću Hi-PLY Records. Bend se trenutno nalazi na japanskoj turneji, gde promovišu svoj album i prvi je bend u istoriji srpske underground scene, koji je dobio priliku da promoviše svoj rad, u dalekom Japanu. Album možete poslušati na https://linkco.re/gFG83Ggv, a pun kvalitet zvuka imaće srećnici na Telenor mreži, tj. koji imaju pristup Deezeru, a ostali moraju platiti 8.49$. Za fizički oblik nismo saznali da li postoji tokom pisanja ovog teksta.

Članovi benda: Adam Rakić (ex-MadRed), basista Szabolcs Szecsei (Subway, ex-Mortero), gitarista Srđan Toljagić (ex-Obscured, ex-Disdained) i Aleksandar Savara Savić (ex-Concrete Sun, ex-Ritam Nereda).

Spiska pesama:

1. The Rise
2. Righteous Fighter
3. Soundboy Killer
4. When Ya Ready
5. Musical Warriors
6. Mi Nah Go Cool
7. Jump up
8. Digital Overload
9. Vampire Pressure
10. Red Alert
11. Right Now
12. Senshi No Seishin

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *