PRVI KONCERT NOVE GENERACIJE ROKERKI 1. JULA U SREMSKIM KARLOVCIMA

Dobro došli/e na prvi koncert nove generacije rokerki!

Učesnice drugog Rok kampa za devojčice pokazaće publici koliko su talentovane, posvećene i šta su tokom kampa naučile u nedelju, 1. jula od 13h na otvorenoj bini Eko centraRadulovački” – Mitropolita Stratimirovića 5, Sremski Karlovci.

Nastupiće 8 bendova koje su devojčice formirale tokom kampa, i svaki će izvesti po jednu pesmu, a repertoar objavljujemo uskoro. Koncert će trajati oko sat vremena, nakon čega vas pozivamo da ostanete na druženju sa devojčicama. Ulaz je otvoren i besplatan, mala deca i porodice su dobrodošle, kao i kuce.

Rok kamp za devojčice namenjen je devojčicama koje žele da nauče osnove sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavijatura, koje se raduju da upoznaju vršnjakinje sličnih interesovanja i da konačno izraze svoje talente i svoja rokenrol interesovanja. Tokom 7 dana Rok kamp za devojčice okupiće 30 učesnica uzrasta 10-14 godina iz različitih delova Srbije, bilo da imaju muzičkog iskustva ili ne – bitna je samo želja da uče!

Rok kamp za devojčice 2018 održava se uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Rekonstrukcije Ženskog fonda, Fondacije “Jelena Šantić”, kompanija Contango doo i Erste Banke, i svih koji su uplatili novac putem platforme Donacije.rs. Naši partneri ove godine su Ekološki Centar Radulovački, Proto, Anđeli, Catalyst Balkans i Autonomni ženski centar – Mogu da neću.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *