“Recikliramo sve, ali muziku ne” – Dan Planete Zemlje 22.04.2018.

Ekipa Einfocentar, uz pomoć mladih novosadskih bendova Retorika i 5 Minuta Slave,  22.04.2018. godine, obeležila je Dan Planete Zemlje, pod sloganom “Recikliramo sve, ali muziku NE!” Inače dan planete zemlje je ustanovljen 1970. godine u SAD-u, da bi od 1992. godine počelo da se obeležava širom sveta. Momci i devojke iz Einfocentar, sedmi put obeležavaju ovaj praznik! Ovogodišnji Dan Zemlje je posvećen problemima zagađenja od plastike i kako ga sprečiti.

Želeo bih ovim putem da pohvalim ekipu Einfocentar, koja se svojski potrudila da okupi što veći broj mladih i na, ovoga puta, neobičan način obeleži ovaj veoma značajni praznik. Naravno, svaka čast Dj Jeci i Žeci, za dobar izbog muzike i maksimalno angažovanje, kako bi, prvih sat vremena (dok ne počne svirka – prim.aut.) animirali mlade, kroz muziku i pojedinačne razgovore, objašnjavajući i ukazujući na postojeće probleme. Ne zaboravimo Retoriku i 5 Minuta Slave, dva benda, koji svojom muzikom i tekstovima itekako mogu mnogo da pomognu širenju ideje.

Do sledećeg okupljanja, a do tada ČUVAJMO PLANETU ZEMLJU, drugu nemamo!!!

Galerija slika:

COPYRIGHT © Sve fotografije u galeriji su zaštićene autorskim pravima. Ne smeju se preuzimati bez dozvole autora. Fotografije se ne smeju seći, menjati, prerađivati, niti uklanjati ili menjati žig autora. Ukoliko se otkrije njihovo neovlašćeno korišćenje, bi će preduzete pravne mere protiv kršitelja autorskog prava. Molimo sve koji primete navedene nedozvoljene aktivnosti da obaveste autora. Hvala.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *