Monohrom (NS) i E-Play (Bg) u Lazinom teletu! – “Bendovi koje sneg nije iznenadio”

Katastrofalno vreme me nije omelo da u četvrtak uveče posle posla dođem na svirku novosadskog benda Monohrom i veterana na domaćoj sceni E-Play. Povod ove svirke je 10 godina postojanja paba Lazino tele i 20 godina postojanja E-Play-a.

Kao predgrupa su bili dobro poznati Monohrom, bend koji je nekada žario i palio punk scenom ali pod imenom Frontline. Njihov nastup od nekih 40-tak minuta se sastojao od pesama sa istoimenog albuma. Atmosfera koju je bend napravio je bila dovoljna da zagreje promrzlu masu. Bend pored dobrih muzičara, krase klasične limanske pošalice što na svoj račun, što na račun publike.

Pred već zagrejanu publiku pojavljuju se E-Play koji instrumentalom “Sedam” počinju svoju rođendansku svirku. Bend karakteriše jaki ritmovi sa distorzionom bas linijom, praćena ambijentalnom gitarom i Kikom koja svojim “plesom” izbacuje ogromnu pozitivnu energiju prema publici. Bend je svirao dobro poznate pesme “Ovde” , “Divan dan“, “Iluzija“, najnoviji pesmu “Srešćemo se neki drugi put“… koje su sa oduševljenjem i ovacijama prihvaćene od strane publike! Moram napomenuti da se bend zahvalio par puta što se publika i pored katastrofalnog vremena okupila u velikom broju!

Odlični bendovi, koje nije zaustavilo katastrofalno vreme te večeri i dobro zagrejana publika koja je uživala u svakoj sekundi svirke!

Galerija slika:

 

COPYRIGHT © Sve fotografije u galeriji su zaštićene autorskim pravima. Ne smeju se preuzimati bez dozvole autora. Fotografije se ne smeju seći, menjati, prerađivati, niti uklanjati ili menjati žig autora. Ukoliko se otkrije njihovo neovlašćeno korišćenje, bi će preduzete pravne mere protiv kršitelja autorskog prava. Molimo sve koji primete navedene nedozvoljene aktivnosti da obaveste autora. Hvala.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *