Bend koji žari i pali više od 12 godina po srpskoj sceni, a iza sebe dva albuma i gomilu fanova. Posle dužeg perioda odlučio je da podeli svoju neverovatnu pozitivnu energiju u CK13. Svirka, iako najavljena za nekih 20h, zakasnila je nekih 90-tak minuta, naravno  uz opravdani razlog. Publika je tek počela da se okuplja negde oko 21h tako da su bend i organizatori sa pravom i valjanim razlogom pomerili svirku sa 20h na 21:30.

Bend svirku otvara pesmom “Ako se ikada zapitaš“, da bi pesmom “Na žici” nastavili dizati atmosferu međ publikom. Nadovezuju se pesmom “Krađa“, “Da li veruješ na reč“. Publika već osetno zagrejana približava se bini i kreće kompletno ludilo, gde publika pokazuje odlično poznavanje pesama i zajedno, u glas, prave osećaj kao da vas talasi vode zapljuskuju svom svojom žestinom. Nekih 80-tak minuta nije bilo dovoljno publici i posle 20 odsviranih pesama. Uz povike i traženje bisa, bend odlučuje da se vrati na binu. Četiri pesme, koje je bend odsvirao za kraj, su bile dovoljne za kraj ove svirke i razlaz po mom skromnom mišljenju prezadovoljne publike, a i muzičara koji su ostavili krv i znoj na bini.

 

COPYRIGHT © Sve fotografije u galeriji su zaštićene autorskim pravima. Ne smeju se preuzimati bez dozvole autora. Fotografije se ne smeju seći, menjati, prerađivati, niti uklanjati ili menjati žig autora. Ukoliko se otkrije njihovo neovlašćeno korišćenje, bi će preduzete pravne mere protiv kršitelja autorskog prava. Molimo sve koji primete navedene nedozvoljene aktivnosti da obaveste autora. Hvala.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *