Speed CPR Alternative Weed Night – Dvorište 10.02. svrika

Punk/rock/HC veče 10.02. u noćnom baru Dvorište, u organizaciji mladih i neafirmisanih bendova Speed Weed i Alternative i benda koji ima album iza sebe i koji furaju svoj pravac CPR.
Speed Weed bend sastavljen je od momaka iz Riverroth-a, Strahinja (vokal), Mladja (bubnjevi) i momaka, koji su nekada svirali u  bendu DBR, Ivan (bas) i Nemanja (gitara). Cover bend, koji je opet u jednu ruku kopija Riverroth-a, sem što ovog puta Strahinja divlja skače i luduje bez svog basa po bini. Dovoljno je samo reći Strahinja!!!

CPR, mladi novosadski punk bend, koji iza sebe imaju album pod nazivom “Punk iz doba Jure” predstavili su se novosadskoj publici sa svojim dobro poznatim autorskim pesmama. Bend koji je našao svoj pravac i čvrsto se drži toga. Sebe nazivaju najmlađim punk bendom iz NS-a, što su i ovaj put dokazali.  Mladi, energični, sa novim članom benda, Jovanom koja sa svojom ritam gitarom dopunjuje zvuk CPR-a i diže na jedan novi i bolji nivo.

Alternative, malo su mi nedefinisani i bend koji ima još mnogo da radi i vežba da bi postigao nivo, koji imaju momci iz prethodna dva benda. Repertoar im se sastoji iz obrada pesama ex-yu i punk bendova. Mnogo posla i truda treba uložiti i dići se na jedan ozbiljniji nivo. Aplauz za trud i odličnu volju!

 

 

COPYRIGHT © Sve fotografije u galeriji su zaštićene autorskim pravima. Ne smeju se preuzimati bez dozvole autora. Fotografije se ne smeju seći, menjati, prerađivati, niti uklanjati ili menjati žig autora. Ukoliko se otkrije njihovo neovlašćeno korišćenje, bi će preduzete pravne mere protiv kršitelja autorskog prava. Molimo sve koji primete navedene nedozvoljene aktivnosti da obaveste autora. Hvala.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *